fredag den 13. december 2019

Plantekummer i træ

Blomsterkummer i robinie - Rigtigt bødker håndværk. Derfor er det nu muligt at bevæge sig væk fra standard dimensionerne inden for plantekummer i træ.


HØJBED SIDE SORTMALET TRÆ 1CM - GARDEN LIFE.

Krukker og mobile plantekummer er også velegnede til buske og. Små træer af pil, ærtetræer, roser, japanske ahorn og laurbærkirsebær er.


Store plantekummer indendørs i højglans - Lavet i træ og lakeret mange gange med stærk autolak. Fås i sort og hvid samt i flere størrelser - gratis fragt.

SkovTrup tilbyder bredt bødkervare program i runde og ovale plantekummer og trækar – alt lavet i Miljørigtigt ungarsk Robinie træ. Træhuls rist, træværn og plantekummer til park og byrum, skræddersyes på vores smedje værksted. Moderne produktionsteknologi gør det muligt at tilpasse.


Plantekummer giver ofte liv til områder der trænger. Mange virksomhed anvender plantekummer ved deres indgangsparti for at.

Det er ikke alle steder, der er mulighed for at plante træer, men plantekummer og blomsterkummer kan der skabes plads til de fleste steder. IBF Plantekummer, støbt i beton er robuste og kræver sten ingen vedligeholdelse.


De frilagte modellers rustikke overflade. Det kræver ikke de store armbevægelser at fremstille et par blomsterkummer i træ. Vi viser her en enkel løsning, hvor du nemt kan bruge rester fra.


Direkte levering fra netbyggemarked med e-mærke. Det er vigtigt, at planten eller træet placeres i en god potte eller beholder. Derfor har GreenMax flere plantekummer og -potter, som du kan gøre så eksklusiv og.


FIRMA Botanik forhandler et komplet program i plantekummer, lige fra stentøj og træ til kunststof og metal. Her findes du vores udvalg blomsterkummer, som hovedsageligt er lavet i træsorterne eg og teak.


Vores plantekummer i træ fås i flere forskellige størrelser både. Hos Thors-Design producerer vi eksklusive møbler i genanvendt træ, som stammer fra de danske havne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.