fredag den 13. december 2019

Profilmetal tagstensplader

Profilmetal Tagstensplader har et tagstenslook. Udseendet er elegant, med faconklip og minder fuldstændig om et almindeligt tagstenstag. Profilmetal Tagstensplader har en dækbredde på 1100mm.

Når pladerne er lagt én bølge ind over hinanden dækker hver plade altså 1100mm. Profilmetal Ståltag, leveres i hele Danmark til både renovering og nybyggeri.


Hos Profilmetal forhandler vi tagstensplader i topkvalitet! Sådan monteres Profilmetal Tagstensplader. I videoen ses hvordan det gamle tag og isolering fjernes. Profilmetal Tagstensplade - 3550x11mm.


Profilmetal Tagstensplade er et smukt tag i elegant design. Design Profilmetal Tagstensplader er designet som tagsten. Udseendet er smukt som et klassisk tagstenstag. Det er et stort plus for mange bygninger, der ser.


Profilmetal giver op til års garanti på den bedste plade. Dette eksempel beskriver tagstensplader, er der tale om en bølgeplade eller trapezplade, så er.


Drømmer du om et traditionelt tegltag, kan en tagstensplade i stål være et godt.

For eksempel får du helt op til års garanti på Profilmetal tagstensplader fra. Tagstensplader - metalindustri, metalprodukter, nyt tag, ståltage, ståltagplader. Profilmetal har fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik siden 1994.


Profilmetal Tagstensplader har et tag- stenslook. Udseendet er elegant, med faconklip og minder fuldstændig om. Christina Campanella var på Roskilde Dyrskue for at vise Profilmetal Tagstensplader. Hvis man er på udkig efter nye tagplader, så bør man overveje ståltrapez eller tagstensplader fra Profilmetal.


Med Profilmetals CE-godkendte produkter får man. Tagplader og holdbare tagstensplader i stål. Det kan betale sig at besøge Profilmetal og købe tagstensplader online. Det er bemærkelsesværdigt, hvor flot et udvalg af.


Trænger dit tag til nye tagsten, så har Profilmetal løsningen til dig. Hos Profilmetal finder man et bredt udvalg af tagstensplader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.