tirsdag den 13. august 2019

Keramisk glas til brændeovn

Glasset i brændeovnen er et specielt keramisk glas, der kan tåle meget høje. Ved høje temperaturer samt under opvarmning og afkøling, er glasset særligt.


Hej Nu fik jeg smadret glasset på brændeovnen.

En hurtig søgning på inder-nettet siger at det skal være keramisk glas for at tåle varmen - Så. Keramisk glas bruges typisk i forbindelse med høje temperaturer, bl. Glasset kan også bruges til at lukke af for UV-lys, da det.


Glasset i brændeovnen er et specielt keramisk glas, der kan tåle meget høje temperaturer, men ved høje temperaturer samt under opvarmning og afkøling er.

Varmefast keramisk lim til limning af glasfiberpakninger i brændeovnslåger. Brændeovns Shoppen - Montering af brændeovn og skorsten.


Som minimun, bør din brændeovn gennemgå et serviceeftersyn, hvert andet. Glaspakning til kedlerlåger og andre steder hvor der kræver en lidt tykker varmefast pakning. Kan limes fast med keramisk varmefast lim.


Original Morsø reservedel til brændeovn, pejseindsats, pilleovn og pejs. Brændeovnene fra Morsø omfatter, 112 11DS, 11EN, 141 144 145 141.


Temprix – varmebestandigt keramisk glas til brændeovne.

En vigtig del af vores arbejde ligger i at fremstille brændeovnsglas efter kundens mål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.