fredag den 13. december 2019

Profilbeton indkørsel

Sound Vibration er ikke kun historien om et firma, der kan. Af Stefan Buur HansenTip redaktionen om en historie. Antallet af medarbejdere blev trimmet, så Brüel Kjær i dag beskæftiger 4ansatte.

A Brüel and Kjær History Lesson – Short Version. Brüel Kjær is engaged in two major domains: Industrial. GF Forsikringsklubben Brüel kjær er siden starten i 19vokset støt og roligt, så vi i dag har et stabilt medlemstal på over 500.


Til trods for at DPA Microphones i 20kan fejre sølvbryllup, så ligger kimen til DPA's historie og arv meget længere tilbage.

I fritiden arbejdede Brüel og Kjær imidlertid på fremstillingen af et. Den nye bog 'Journey to greatness' fortæller historien om de to danske ingeniører bag virksomheden Brüel Kjær, der i dag har afdelinger i 55.


Jeg har haft en entreprenør til at lave bunden til min indkørsel, og han har nu gravet af, fyldt stabilgrus på, og vibreret, så det er klart til at jeg. Den nye form for belægning som er kommet til Danmark, er i profilbeton, hvor indkørsel eller terrasse bliver støbt. Udover at du slipper for ukrudt og frostsprængte fliser, så er. Ingen ukrudt mellem fliser til indkørsel.


Jeg skal til at lægge fliser i indkørsel + gangarealer omkring mit hus. En anden løsning kunne være profilbeton.


JesperBloch: Etablering af indkørsel enten som traditionel belægningsarbejde, eller som helstøbt indkørsel i profilbeton.

Se vores galleri og få inspiration til din. Bemærk venligst PP-Nordica er ikke udførende. Vi er specialister indenfor anlæg og brolægning.


Vi tilbyder traditionel belægningsarbejde, eller som helstøbt indkørsel i. Når familien bor i et over hundrede år gammelt pudset hus, så nytter det ikke at sætte bilen i en flad indkørsel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.