fredag den 13. december 2019

Poolslanger

De kan også hjælpe dig, hvis du ikke finder den slange til pool, som du er på udkig efter – vi kan typisk skaffe poolslanger, som ikke er lagervare hjem til dig - tøv. Jeg har været noget uheldig med de poolslanger i Flex som egentlig skulle være gode. Se vores udvalg af Flexslanger, Spiralslanger og PVC rør.


Til enhver havepool skal der bruges poolslanger og forskellige fittings. Vi forhandler et stort udvalg af poolslanger, fittings og udstyr til din pool. Stort udvalg af Pool Slange til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Her kan du købe reservedele til din Intex pool. Bestil online og få leveret hurtigt - lige til din adresse. Grå poolslange i plast på meter Ømm.


Klassisk Ømm poolslange i grå plast med dobbeltmuffe for hver meter, så den nemt kan deles i mindre stykker. Det er også her du finder slangestudser til montering af poolslanger. P Lager - Hurtig levering - Poolslange 38mm - Swim Fun 15Slange 38mm dobbeltmuffe for hver meter.


Slange som kan forbinde din solvarme eller dit. Installation med filtersand og fleksible poolslanger eller PVC rør. Vær opmærksom: Ved fleksibel netforbindelse til strømkilde benyttes HO5RN-F (indendørs).


HP Clear Water Pro Compact sandfilterpumpe med en rensekapacitet på 5. Desuden medfølger et specielt Intex adapter som gør at. Du har de nødvendige poolslanger til at forbinde poolen med solvarmeren.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af solvarmer pool. Det er smart for så er der ikke brug for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.