fredag den 13. december 2019

Planteleksikon

Velkommen til nettets nye store danske planteleksikon. Mine planer med dette leksikon er kort og godt at lave det bedste og mest avancerede planteleksikon på.


På disse sider vil du kunne finde 1danske haveplanter.

Du har mulighed for at slå op via såvel dansk som latinsk index. Forglemmigej er tæt på at være et must i enhver blomsterhave, hvor den er ideel både i bede og som bundplante og kantplante.


Læs om Politikens planteleksikon (Politiken håndbøger) - 10planter til haven. Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Illustreret Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar.

Det store danske have planteleksikon om træer og buske udgivet af De. Brug enten søgefeltet over menuen eller kategorierne du ser under menupunktet Planteleksikon. Formålet er at give danske biavlere de bedst mulige vilkår for at drive biavl og producere honning på en bæredygtig. Har du brug for viden om planterne og deres egenskaber, kan du søge informationen her.


Cynara Scolymus (Brugt i Boldocynara) - Læs om plantens egenskaber og histoire her. Har du fået lyst til at lave din egen historiske have? Hvis det klør i de grønne fingre, kan du finde inspiration. Den Virtuella Floran Svensk botanisk hjemmeside.


I øjeblikket 20med slægts- og familieangivelser. Annoncer med Havens Planteleksikon på DBA. Stort udvalg af Havens Planteleksikon til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og. Alle frugter får frø, som kan bliver spredt af vinden, af vandet, af dyr eller mennesker. Nogle planter er selv i stand til at smide frøene fra sig. Forlaget skriver: Politikens planteleksikon er et stort dansk leksikon med grundige beskrivelser af omkring 10arter og sorter af haveplanter fra danske haver.


Nye sider blir jevnlig lagt til i Urtekildens Planteleksikon, så kom gjerne tilbake seinere hvis du ikke finner den arten du søker opplysninger om. Akeleien er en vakker flerårig staude som finnes i mange norske hager.


Den krever lite stell, er flerårig og sår seg selv. Vidste du, at grønalgen er forfader til blandt andet mos og bregner. Og at grønalgen kan opbygge et symbiotisk forhold til svampe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.