mandag den 16. december 2019

Planter i krukker om vinteren

Her får du to forskellige forslag til vinterkrukker med grønne planter. Alt er udvalgt så planterne holder farverne vinteren igennem.


Ryk nogle af krukkerne fra terrassen om foran huset – og plant dem til med frostbestandige planter, som du kan glæde dig over hele vinteren.

Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal.


Krukker om vinteren (og i andet hårdt vejr). Når den hårde bare fortsætter og fortsætter, er det på høje tid at beskytte de frostfølsomme planter.

Trin-for-trin-guide: Gør krukkerne klar til efterår og vinter. Når efteråret kommer, er det tid til at få plantet alle udendørskrukkerne om med planter.


Ved at genbruge havens flerårige planter i krukkerne, kan man sparer både. Rigtig mange planter er velegnede til at gøre altan eller terrasse mere indbydende i vinter halvåret.


Alle de omtalte stedsegrønne er velegnede i krukker og kan. Planterne er ved at gå af groning, forberede sig til vinteren. Store krukker med store planter kan være svære at opbevare.


Der er masser af smukke planter, der kan dyrkes i krukkerne trods vintervejret og give vinteren farve og frodighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.