mandag den 16. december 2019

Porebeton ydervæg

Omkring års erfaring inden for porebeton har gjort os til eksperter på området. Blokkene var også elsket af selvbyggere, der brugte dem til at opføre parcel- og sommerhuse, hvor ydervæggene blev opbygget uden hulrum.


YTONG Energy+ er resultatet af et målrettet udviklingsarbejde: en superisolerende byggeblok i porebeton til bærende ydervægge med en U-værdi på 11.

Bygningsreglementet kræver efterisolering, hvis du renoverer din ydervæg. Du skal udskifte hele regnskærmen på et hus med ydervæg af porebeton eller letklinkerbeton. Hvis du kun skal udskifte mindre partier af en enkelt ydervæg.


Det gælder både for ydervægge bestående af massiv letbeton, dvs.

Du skal blot klæbe pladerne af porebeton op på den gamle mur, spartle og. VIDEO: En kold ydervæg kan nemt isoleres med en såkaldt forsatsvæg. Her blev ydervæggene bygget op uden hulrum. Jeg har et hus bygget i 197 lavet i gasbeton, tykkelsen på stenen som er brugt er på 2cm.


Jeg påtænker at efterisolere ydervæg til at klare. Det er rigtigt at porebeton i "pladeform" (eksempelvis multiplade og etagehøje elementer).


Ytong: Skalmurede ydervægge i tykkelserne 40 3og 3mm, massive vægge i tykkelserne 4mm og 365. Ydervægge kan også være muret op af bloksten, oftest af porebeton (gasbeton) – denne type ydervægge var især anvendt i perioden fra.


Hej allesammen Hvad er jeres holdning og erfaring med parcelhuse hvor ydervægge er af gasbeton?

Den tunge ydervæg De tunge ydervægge i et teglstens- hus er typisk sammensat af en formur. Let ydervæg af fx træ og en gipsvæg indvendigt: Brug en dampspærre, hvis du har øger isoleringen. Få en rådgiver til at vurdere den samlede konstruktion for at.


Det er almindelig praksis, at der opsættes dampspærre i ydervægge. Tunge ydervægge af massiv letbeton eller murede ydervægge med.


På 1m² ydervæg af 2mm porebeton opsættes 2mm facadeisolering, som pudses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.