mandag den 4. februar 2019

Hydraulisk mørtel

Kalkmørtel der er tilsat hærdende materialer, betegnes hydraulisk mørtel. Erfaringer fra historiske bygninger viser, at en rigtig god hydraulisk kalkmørtel.


Astier leveres i et udvalg som passer til de fleste byggeopgaver.

Med færdigblandet NHL mørtel er man sikret en bearbejdelig. Hydraulisk kalkmørtel hærdner principielt på samme måde som cementfattige kalkcementmørtler, men med den forskel, at de hydrauliske bestanddele i. Det gælder alti at jo mere cement en KC mørtel indeholder, desto stærkere er den, og for kalkmørtlens vedkommende gælder det, at jo mere hydraulisk kalk.


Hydraulisk mørtel er en kalkmørtel hvor der er tilføjet hærdende materiale.

Det kan være stenmel, knuste skaller eller cement. Scandinavian Calcium Oxide fremstiller også færdigblandet NHL Mørtel i forskellige blandinger. Den er blandet af hydratkalk (tørlæsket kalk). Til såvel kalkning som fremstilling af ren kalkmørtel bruges udelukkende vådlæsket.


Hydraulisk Kalkmørtel kan anvendes til: reparationsarbejde på ældre ejendomme, til nybygninger i stedet for cementholdige mørtler, opmuring, lægningsmørtel. Hydraulisk kalkmørtel, der i modsætning til luftkalken hærder ved hjælp af van hvilket både giver en hår stærk og hurtighærdende mørtel, fremstilles på 3. Jeg vil anbefale en hydraulisk mørtel baseret på marmorsand.


Med ordet Juramørtel menes hydrauliske mørtler.

På trods af succes gennem mange århundreder blev hydrauliske kalke næsten henvist til historien (og ligeså viden om brugen) da. Væg oprindeligt kalkmørtel er betegnelsen for kalkbaseret mørtel uden cement. Hydraulisk Kalkmørtel (KKh) anvendes til grov- og finpudsning med Hydraulisk kalkmørtel eller Kalkmørtel ved. Se det store udvalg af Cement mørtel hos BAUHAUS.


Jeg bruger kun hydraulisk mørtel, som er mørtel, der hærder ved tilsætning af vand. Krads de skadede fuger u og fug dem om med en stærkere mørtel. Hydraulisk kalkmørtel (KKh-mørtel), der har kalk som bindemiddel. Alle lunker er fyldt ud med NHL mørtel og pudset op med NHL mørtel.


Dvs jeg har nu en pudset kælder i hydraulisk mørtel, som er åndbar helt. Astier ægte og naturlig hydraulisk kalk(NHL) er en mild og venlig type kalk, som typisk bruges til restaurering og vedligeholdelse af.


Helt basalt findes der to typer af mørtel – hydraulisk kalkmørtel og kalk-cementmørtel. I alle nybyggede huse i dag anvendes der kalk-cementmørtel, der er klart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.