mandag den 4. februar 2019

Hylde eg

Se det store udvalg af hylder i forskellige materialer i jem fix - fx. Fx egetræshylder, hylder i nyatoh samt hylder i ask og bøg. Massiv træhylde eg 1200x200xmm- Wallmann.

Eg er en karakteristisk træsort, med sin grålige farve og buede. Scandiwood Hylde i Eg - 400x600x18mm En hylde fremstillet af godt materiale Denne Scandiwood hylde er i eg og dette produkt er lakeret med en hvid mat lak. KUBIK hylde til 93eg (33912)Bredde 3cm.


Med denne smukke Ferm Living hylde i eg kan du kombinere dine yndlings hyldebærer i forskellige farver fra Ferm Living, og få præcis den hylde du ønsker dig.

Med denne smukke Ferm Living hylde i røget eg kan du kombinere dine yndlings hyldebærer i forskellige farver fra Ferm Living, og få præcis den hylde du.

Smuk, enkel hylde i olieret eg fra Ferm Livings Kollektion. Sammensæt hylden med de flotte hyldeophæng fra Ferm Living. Alle hyldepladerne er faset (mm) på de lange sider i top og i bund.


Indret din entre med de flotte Wall Eg-hylder fra Ethnicraft, som du kan købe hos BoShop. Ethnicraft specialiserer sig i 'emorationelle' kvalitetsmøbler i træ.


Kombiner din favorit træhylde med pulverlakerede hyldeknægte og skab en unik og flot løsning. Bridge reolsystemet består af forskellige elementer som du sammensætte på et utal af måder. Denne hylde i naturligt egetræ giver et simpelt og stilrent udtryk.


String System-reolen er designet af Nils Strinning for String Furniture. WOUD er kendt for deres lækre håndværk, og den lyse egetræ er ikke nogen undtagelse. Den lette Stedge hylde passer perfekt ind i den nordiske og.


Kombiner din egen favorit hylde til børneværelse eller bolig, ved brug af denne flotte træhylde og hyldeophæng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.