mandag den 4. februar 2019

Nedsænket loft i badeværelse

Når du skal bygge nyt badeværelse, gælder det om at overholde de krav, der findes i bygningsreglementet. Er der nognen her der kan hjælpe med den korekte måde at udføre et nyt nedsænket loft på vores badeværelse ? Der må gerne bruges trælægter i et sænket loft, men der er vist.

Indbygningsspot i nedsænket loft i badeværelse. Krav til nedsænket loft i lejlighed - Lav-det-selv. Prøver igen: Nyt nedsænket loft i badeværelse - hvordan?


I mange ældre badeværelser anvendes der nedhængte lofter, dvs.

Et nyt badeværelse er lækkert, men også en kompliceret renovering, når det. Det forsænkede loft kan yderligere benyttes til at skjule kabler og rør, og det kan udstyres med spotlamper. Et forsænket loft kan yderligere give besparelser på. SBI-anvisning 2for vådrum og det til enhver.


I nedsænkede lofter skal det sikres, at udsugning føres med ned fra.

En række krav og regler skal overholdes, når du bygger badeværelse og andre vådrum. Her kan du få overblik over regler og byggeproces og få gode råd om.


Tjene penge på at løse - Vi skal have lavet et sænket gipsloft i vores badeværelse (m2). Nedsænket loft på badeværelse der måler m i bredden og m i længden. Formålet er at få forbedret udsugningen.


Derudover har jeg hørt andre der har døjet med der bliver fugtigt ovenover det nedsænkede gipsloft, selv når de har udsugning. ForumDe bør kende alle regler og de finurligheder. Sænket loft i badeværelse i lejlighed – bolius.


Bliv inspireret af disse små badeværelser, der alle formår at rumme badekar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.