onsdag den 9. august 2017

Eftermonterede sprosser

Jeg har købt nogle sidehængte og fags vindues for et års tid siden, og de er helt fine. Jeg har efterfølgende overvejet om jeg ikke hellere. Montering af Snyde - Sprosser - Lav-det-selv.

Sprosserne er udført i slagfast og lysægte UV bestandig Vinyl og sprosserne er gennemfarvet hvid. Sprosserne er udført i gennemfarvet hvid slagfast UV bestandig Vinyl.


Sprossernes profiler harmonerer med de gængse glaslister. Vort omfattende udvalg af sprosser kan monteres på alle vore dør- og vinduessystemer.

De mange alternativer byder på optimale arkitektoniske. Rammetyper Mulighederne er mange med sprosser fra Skoddesnedkerne, …. Der er flere typer sprosser at vælge imellem - vi anbefaler energisprosser for bedste isoleringsevne. Jeg ville rigtig gerne have haft sprossede vinduer, og har ikke penge til at. En eftermonteret forsatsramme giver ofte en særdeles god lydisolering.


Til staldvinduerne kan der tilkøbes en alu-sålbænk i aluminium, som både kan påmonteres ved montage, men som også er udviklet, så den kan eftermonteres. Hvidt mørklægningsgardin kan eftermonteres i tagvinduet. VELFAC 2og VELFAC 2ENERGY – sprosser og farver.


Hvis du vil have vinduer med sprosser, vil så smalle sprosser som muligt.

Alternativt kan man vælge vinduer med solafskærmet glas eller eftermontere solfilm. Med varme vinduer kan man sidde helt tæt ved. Sofabord af nøddetræ med sprosser og kehlet kant. Professionel eftermonteret på originale Dowelleg stel i mørkbejdset.


Plastvinduer fremstilles i dag med rammer, poster og sprosser af samme. Vandrette sprosser er eftermonteret og kan nemt. Vinduerne var som regel opdelt lodret i som sprossede bondehusvinduer eller.


Hvis huset stadig har de oprindelige vinduer, har de ofte fået eftermonteret. Den isolerede post-sprosse-konstruktion FW 50+ (profilbredde mm) er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.