onsdag den 9. august 2017

Rottesikring af skur

Hovedregler om rottesikring af bygninger i byzone. Henning ville gerne have gulv i, det bevirker så at man er nødt til at lave et skørt som sikrer mod rotter, og han ville have en beklædning som.


Har du rotte i have og skur, kan de søge ind i dit hus.

Der er god grund til at holde rotter væk fra din have og skur. Vi skal have lavet ekstra rottesikring på vores kolonihavehus, så vi kan leve op til kbhs kommunes. Rottesikring udføres ved bygninger uden støbt fundament ve at der hele vejen.


En kammerat vil bygge et værksted i sin have på ca.

Det skal ende med at kunne bruges i nogen udstrækning om vinteren hvorfor han vil. Her på siden får du en god guide om hvad du skal gøre og overveje når der skal bygges skur. Et andet krav er at pladen skal gå mindst cm.


Har man rotter i haven og skuret, kan de søge ind i dit hus. Volierenet der er fremstillet af jerntrå der er. Skur kan frit placeres på grunden, når det er mindst meter væk fra andre. Rottesikring og renholdelse af havnearealer og genbrugsstationer.


Nemt Fundament er specialister i fundering med skruefundamenter, der kan anvendes til bl. Der kan også være nogle krav ifht rottesikring.

Disse data har vi fundet for din søgning om skur rottesikring. Nu mere end 34links og 119firmaer i vores index. De er beregnet til rottesikring og holder til nedgravning. Jeg har dem på garagen til min MC der har de nu holdt i år.


CARPORTE OG SKURE KOMPLET BYGGESÆT T MED VEJLEDNING JANUAR. Vi skal have lavet ekstra rottesikring på vores kolonihavehus, så vi kan leve. Sokkel til skur på let skrående grund – Lav-det-selv.


V: Store huller(6-cm.) med opskrabet jor gnavede huller i vægge m. Bebyggelsen skal opføres på fundament, minimum sokkelsten, og der skal etableres rottesikring. Det tilstræbes, at bygningen opføres parallelt eller vinkelret.


Rottesikring er færdiggjort, Jørn mangler at få samlet op på alle de gennemførte. Det gamle skur på den store legeplads er revet ned og der er. Udendørs gennemgang af: Vægge, mure, vinduer, døre, porte, tagrender, tage, kælderskakte, lyskasser på hovedbygning.


For lysthuse (fritidshuse), drivhuse og skure kan betales et beløb svarende til. Rottesikring skal monteres lodret med eternitplade eller tæt trådnet fra hus og 60. Hønsehuse, dueslag og andre dyrestalde, der ikke kan rottesikres, som. Rottefængeren skældte ud over vores rottesikring af kælder og legeskur samt.


Skur: Ilse begynder at arrangere indkøb til brændeskur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.