onsdag den 9. august 2017

Borup fuge rep

Nu er det ikke nødvendigt at tilkalde professionel hjælp, når fugerne mellem murstenene skal repareres. Med Fuge Rep fra Polyfilla, kan man selv gøre det nemt.


En grå fugemasse til en hurtig og sikker reparation af mørtelfuger mellem mursten.

Krymper og krakelerer ikke og er modstandsdygtig overfor. Spartelmasse til hurtig udbedring af små fugeskader eller opfyldning af huller – klar til brug. Køb Borup Fugemasse Polyfilla Fuge Rep Mursten på XL-BYG.


Stort udvalg, god pris og hurtig levering.

Der er en Polyfylla i Borups sortiment til næsten enhver opgave. Du kan finde en Polyfilla der er optimal til. En grå fugemasse til en hurtig og sikker reparation af mørtelf.


Fuge reparation mursten 3ml - Polyfilla Vandfast og slidestærk fugemasse til repa. Man kan jo stikke en blyant ca cm ind fugen. Krymper og krakellerer ikke og er modstandsdygtig overfor regnvand. Hjem BorupPolyfillaFuge Rep.


Varen er på fjernlager, leveringstiden er 2-dage.

Revner og skader på fugerne i den murede facade er ikke kun et. Derfor er det vigtigt, at fugerne i dit murværk er udført korrekt, og at. Du kan nemt og enkelt lappe dine fuger med Polyfilla Mursten Rep. Hullerne skal lappes og til det har Borup Kemi lanceret en ny “Fuge rep”, der gør arbejdet nemt.


Sæt "fuge rep" i fugepistolen og gå en tur rundt. Den ideelle fugemaling til opfriskning af dine fuger når de er blevet gamle og kedelige at se på, eller til ”markering” af fugerne efter dine fliser er blevet malet.


Velegnet til fugning og reparation af cement, tagsten, metaller og træ. Borup Produkter finder du et stort udvalg af her. Vores sortiment indeholder blandt andet Borup acetone kemisk ren 1lt, Borup excel rep.


Giv de udendørs overflader nyt liv med Borup Universal Hus Vask. Få et flot og stærkt murværk med Polyfilla Fuge Rep.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.