fredag den 3. september 2021

Zeppelin dørgreb

Dørgreb Torpedo bakelit, zeppelin - gamle døre. For de fleste herhjemme er Zeppelin grebet indbegrebet af, hvordan et dørgreb i sort bakelit skal se ud.


Sådan har det været, lige fra grebet første gang så.

Vi har et af Danmarks største udvalg af klassiske dørgreb. BAMA har et af de største udvalg af originale træ dørhåndtag. Vi har fået sat en produktion i gang af det klassiske Zeppelin-dørgreb.


Grebet er fremstillet og monteres som original modellen fra 30érne.

Få dine dørhåndtag og dørgreb leveret fra dag til dag. Vi har alt inden for greb til både virksomheder og private. Efter år fås de RIGTIGE dørgreb i træ med dørbeslag i støbejern igen! Her finder du de gode gamle dørgreb i bakelit med eller uden nøgleskilte.


Dørhåndtag, eller dørgreb som det korrekt hedder, findes i forskellige udformninger og materialer, bl. Billige dørgreb kan købes på GulogGratis. Her er nye og brugte dørgreb i forskellige materialer og stilarter.


Tag et kig på annoncerne med dørhåndtag her. Dørgreb Zeppelin sort Bakelit, Klassisk greb, indvendig dør Ny greb til indvendige døre.

Det sorte Zeppelin bakelit dørgreb fra Kyner er et klassisk greb som er. Dørgreb, plast, stk Sorte zeppelin bakalit greb fra 50'erne Pris er. Find nyt og brugt indenfor Døre til billige priser på DBA. Dørgreb, Gamle bakelit, Zeppelin greb, fra midten af 1920'erne.


Reservedele: ekstra håndtag og nøglehuller. This Pin was discovered by Karen Nedergaard. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.