torsdag den 2. september 2021

Wonton dej opskrift

Dej : Sigt melet og læg det i en bunke på køkkenbordet. Pisk vand og æg let sammen og hæld blandingen ved midt i melet. De minder en smule om forårsuller med deres sprøde dej og.

Opskriften her er baseret på min mors opskrift på wontons, som hun damper. Wontons er en lækker asiatisk opskrift fra Go' morgen Danmark, se flere kødretter på. Drys bordet med lidt mel, og læg nogle dejplader ud på bordet.


Kødfyld til friture, kogning, dampning og især til dim. Bruges i video-opskrift, Ikke tilgængelig. Jeg lod mig inspirere af CPHfoodie's opskrift, som var såre simpel at gå. Wonton dej er små, meget tynde og elastiske dejplader a ca.


Wonton dejpladerne kan købes i asiatiske forretninger, hvor de opbevares i fryseren. Pensl kanterne med æggehvide og luk dejen om fyldet til små trekantede pakker. Pres forsigtigt kanterne sammen med en gaffel.


Her er min opskrift med tigerejefyld: Wontons. Tag en plade wonton dej med spidsen mod dig selv.


Wontons fyldt med rejer og svinekød (til personer i dage) – pakke wonton-dejplader, optøede (fås på frost i asiatiske supermarkeder) – 4g hakket svinekø omkring.

De er nemme at lave og wonton dej kan fås fra frost i asiatiske supermarkeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.