torsdag den 23. januar 2020

Skydetårn regler

Bliv opdateret på regler og lovgivning samt få gode råd om brugen af skydetårne og skydestiger. Miljø-og fødevareminister Esben Lunde Larsen har i dag meldt u at han vil tillade tag over skydetårne fra næste år.


Hvilke regler gælder for opsætning og udformning af en hochstand?

Bliv klar til bukkejagten med et skydetårn efter reglerne. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har besluttet at ændre reglerne om skydetårne, så det fremover bliver lovligt at lægge tag på.


Den nye bekendtgørelse fastslår, at jagt på pattedyr er forbudt fra kunstige skjul bortset fra skydetårne og skydestiger. Gældende regler for opsætning at skydetårn.

Kravene til en hochstand eller et skydetårn er at opsætning skal ske i en skov på mindst ha. Skydetårne nu med tag fra 2017indlæg12. Skydetårn - Hochstan vejledning til at bygge et skydetårn. Det er vigtigt, at du selv finder ud af hvilke regler der gælder for skydeplatforme.


De fleste bukkejægere har prøvet at blive siddende i skydetårnet, mens en. Desværre har det også haft den negative sidegevinst, at ufattelig mange, særlig skydetårne, er opsat ulovligt ift. Der er et par ting man skal være opmærksom på i forhold til. Reglerne for både skydetårne og skydestiger findes i bekendtgørelsen om udsætning.


Skydetårnets platform må højest være hævet m over jorden og have.

Køb og salg af Skydetårn i jagtudstyr på DBA. Gode tilbud på nyt og brugt jagtudstyr og billige priser på Skydetårn til salg på DBA. I lovgivningen skelnes der mellem slags skydeplatforme - skydestiger (hochsitze) og skydetårne. Skydestiger tolkes som en ikke-permanent og.


Jeg har et billede af et skydetårn som jeg godt vil have svar på om er ulovligt. Derfor forstår jeg egentlig ikke de relativt restriktive regler.


Læs om regler for opstilling af skydetårn og skydestiger. Reglerne om hvordan skydetårne og skydestiger skal være udformet, og hvordan og hvor de lovligt kan opstilles og benyttes, findes i en bekendtgørelse fra. Reglerne for opsætning af hochsitz fremgår af bekendtgørelse om.


Hvorfor må man ikke sætte tag på et skydetårn og dermed forlænge dets. De nuværende regler for anvendelse af skydetårne mv. Med de gældende regler for opsætning og anvendelse af skydetårne og -stiger er der mulighed for nye konstruktioner og flere placeringer.


Dog må der drives jagt med riflede våben på hjortevildt og ræv fra platform på en permanent opstillet konstruktion (skydetårn) eller fra sæde på en ikke. Hvis hindringen ikke dokumenteres og findes væsentlig, gælder reglerne i stk. Det er faktisk nogle meget simple og letforståelige regler, men trods det.


Jægere må anvende kunstigt skjul, herunder skydetårn og skydestige. Dog skal man være opmærksom på de generelle regler i forbindelse. Regulering af ræv med riflet våben kan ske fra skydetårn eller skydestige.


Reglerne i lovens § om udfodring og beskydning på jorden i. Fordelen ved at bruge skydestige eller skydetårn er indlysende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.