torsdag den 23. januar 2020

Resol skum isolering

En ny form for nanoskum fremstillet af cellulose, grafenoxid og ler isolerer dobbelt så godt som eksisterende isoleringsmaterialer til bygninger. Resol og PIR hårdskumprodukterne er kendt som den tyndeste og mest.


PUR-isolering kan forbedre bygningers energieffektivitet og reducere CO2-udledningen.

Læs mere om mulighederne med isolering med PUR-skum her. PUR er en forkortelse af Polyurethan og PIR er en forkortelse af Polyisocyanurat.


De er begge en type skumisolering og kan på ingen måde samlignes med XPS. KLÖBER THERMO-LINE: Fremtidens tagisolering.

Resol-skum råder over en lukket struktur med ekstremt små. Pladsbesparende indvendig efterisolering. Det vil sige, at cm PF isolerer ligeså godt som cm Rockwool. Hårdt fenolskum er et hårdt, men også meget sprødt materiale.


Elastomerskum baseret på gummi; fremstillet med patenteret Armapreneteknologi; US patent nr. Isoleringsmaterialer til efterisolering af hulmure er altid i granuleret form, dvs. Ureaformaldehydskum (UF-skum) blev tidligere i stort omfang.


Læs her om fordele og ulemper ved isolering med fast skum, mineraluld og resol-skum. Isolering af kælder - Priser på en varm og tør kælder isolering.

DS Sandwichelementer med isoleringskerne i MINERALULD eller PIR og PUR SKUM. Ifølge dette kriterium er det opdelt i strukturelle, isolerende og efterbehandling.


Under indflydelse af flammehæmmende forkullede resol skum. Skivor av fenolhartsskum får inte utsättas för direkt sol och måste skyddas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.