torsdag den 23. januar 2020

Reparation af huller i mursten

Der er kommet flere bud på, hvordan man reparerer huller i mursten. Efter en udskiftning af flere lamper på ydervæggen (gl. gule mursten), er der nu nogle kedelige huller fra de gamle rawplugs.


Reparation af hul i gipsvæg - Lav-det-selv.

Hvordan lappes de kæmpe huller i vægen - Lav-det. Vi vil nu gerne af med træet men pladerne er monteret på lægter der igen er monteret i murstene med plugs. Jeg har købt et hus der er opført i rødbrune mursten (3-forskellige nuancer), og desværre ser jeg at tidligere ejere har boret i mustenene.


Se her hvordan du reparerer et stort hul i en muret væg.

Husk at fylde vand i først, og så mørtelmiks for at. Når du skal lave en pudsreparation på en væg eller en facade, hvor hullet er mere end et par cm dybt. Med de få huller har jeg ikke lyst til at købe dyrt pigment, som een foreslår- Andre gode.


Hvad kan jeg fylde i de huller så de ikke kan ses så nemt, jeg har tænk på. Jeg har for nyligt lappet omtrent 7skruehuller i facademursten.


Se denne video og få hjælp til hvordan du bedst fylder huller i murværket op med. Nu er det nemmere end nogensinde før at reparere et hul i en pudset væg. Cement Express er mørtel på tube, der blot sprøjtes ind i hullet og glattes ud.


Er murstenen knækket, har huller eller er ødelagt på anden måde, er det en god idé at.

Det er en ganske enkel reparation, der bliver stærkest, hvis du strækker. Reparation af eksisterende puds med weber reparationsmørtel, "Gør det selv" video. Derfor skal huller og revner udfyldes med linoliekit eller akrylkit, begge dele forbliver elastiske og er.


Hvis fugerne er hele, fine og uden huller, så er der en god chance for. Skal du lave en pudsreparation på et hul, der er mere end et par cm dybt, er det.


Når du skal lave en pudsreparation på en væg eller en facade, hvor hullet er mere end et par. Tryk stykker af mursten på 2-cm ind i mørtlen.


Revnede sten og gamle huller kan virke generende og en simpel reparation er mulig. Slib to mursten af samme farve som væggen mod hinanden indtil der er. Cementbaseret spartelmasse til udfyldning af revner og huller i mur, puds, beton.


Denne spartelmasse kan bruges til stort set alle reparationer på mur, puds.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.