tirsdag den 28. januar 2020

Prisgaranti elgiganten

Vi har ikke egen prisgaranti i Elgiganten, men dages fuld returret. Elgigantens varehuse ikke har prisgaranti - men vi har prismatch mod vores egen webside.


Efter fornyet kritik af Elgigantens prispolitik forsøger direktør Jesper Boysen nu at forklare logikken bag. Er der stadig prisgaranti i Elgiganten, så de sænker prisen hvis man ser en tilsvarende vare billigere et andet sted?


Kære Elgiganten Hvilke butikker samligner i med i omkring på spil, tænker på prisgaranti, var i Elgiganten i Hjørring idag, og der var der delte. Log på, eller opret en konto for at se mere fra Elgiganten DK på Facebook.


To see more from Elgiganten DK on Facebook,or create an account. Købte en Samsung bærbar pc hos Elgiganten i går (Lørdag) til 5300kr I dag ser jeg så at i næste uges avis er den på tilbud til 5000kr.


Som nævnt af øvrige brugere, har de ikke prisgaranti. Det er de holdt op med at have for mange år siden efterhånden. Vi lämnar dagar prisgaranti från köptillfället.


Skulle du mot förmodan hitta en produkt billigare, betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Med Elgigantens prisgaranti är du alltid garanterad lägsta pris på våra produkter. Det er overraskende, at Power står så stærkt i den direkte pristest med Elgiganten.


Det viser, at de mener det alvorligt med at konkurrere på pris. De store elektronikkæder som Fona og Elgiganten har nemlig prisgaranti.

Min kone kørte ned med tv'et, et par dage før de dages prisgaranti udløb. Flere varer til sen bedste pris og meget hurtig og sikker levering.


Tjena, Jag var inne hos Elgiganten och skulle köpa en mobiltelefon, efter en. Det är upp till Elgiganten att sätta villkor för deras prisgaranti.


Hejsa jeg har lige haft en overraskende positiv oplevelse med elgiganten. Jeg stod idag og manglede et par nye højtalerer, dem her.


Er der nogen der ved om Elgiantens prisgaranti kun gælder omkring konkurrenter eller om den også gælder inden for egne rækker? Det viser sig at Elgiganten ikke har prisgaranti, men derimod har dages returret. Köpte en tv för tre veckor sedan på elgiganten, nu annonserar dom ut den för 1500kr billigare.


Så frågan är om deras prisgaranti fungerar mot dom själva så att. Er du fan af elektronik, så gør et kup hos Elgiganten.


Hvis prisgaranti ikke er nok til at overtale dig, så burde en rabatkode til Elgiganten. Skulle du mot förmodan hitta en produkt billigare, betalar vi. Det var været almindeligt kendt at Elgiganten ofte er på kanten af hvad. Da I har handlet i Elgiganten har I sikkert fået markedets bedste pris på.


I söndags köpte jag mig en Samsung UE46ES67för 8990:- via elgiganten. Jeg var ude i den lokale Elgiganten her i eftermiddags. De siger at de kun fører den sølvfarvede DS og derfor den gode pris på 99. En tilfreds kunde har fortalt om Elgigantens velfungerende prisgaranti.


Men der er et problem: Det er hver enkelt kunde, der skal fortælle. Phone GB - space grey på Elgiganten Danmark Netbutik kr 3. Blev bare så lettet, for var virkelig så irriteret inde i Elgiganten!


De har selv prisgaranti, men at de ikke en gang vil hjælpe andre kunder med at.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.