tirsdag den 28. januar 2020

Postkasselås montering

Her kan du finde manualer og monteringsanvisninger til vores produkter, som er klar til at blive downloadet. Denne video viser hvordan man monterer en 16kasselås.


Kig forbi vores butik og køb en ekstra lås.

MEFA 6-stift Ruko lås til villa postkasser. GodeRåd-lås-vendbar-342x34 GodeRåd-DørGreb-342x342. Låsen kan let bruges til både venstre- og højrehængt dør, ved at låspalen hives.


Her viser vi hvordan gør det-selv-manden kan montere en kasselås på døren.

Michael Munkholt viser hvordan man afmonterer sit gamle. I denne video viser og forklarer jem fix' dygtige håndværker Kuno Bonne, hvor let det er at foretage. Vi forstår godt, at det ikke er alle som har erfaring med at skulle skrue på sin lås – derfor har vi gjort monteringen af en Bekey så enkel som mulig.


Cykelsmed Frank Andersen viser, hvordan du nemt og hurtigt monterer to forskellige typer låse på din cykel. Tagget med cykel, cykellås, lås, montering. Se denne video, hvor vi guider dig igennem trinene til montering af et gulvstående toilet med S-lås. Her i videoen giver vi dig en step-by-step guide til at montere et gulvstående toilet med P-lås.


Toilettet i denne video er et Ifö Sign med P-lås. Hvis det ikke er muligt at benytte en indfældet lås, kan du i stedet montere en kasselås uden på dørbladet.

Modullåsekasser til entrédøre, kontordøre mm. Ved behov for at skifte en eksisterende Ruko lås eller en tilsvarende lås i en.


Låsene er monteret med et kamstykke, så de passer til Postopak postkasserne. Nu skal du se, hvordan du monterer et nyt dørgreb på din yderdør og ikke mindst en ny låsecylinder. Tag et kig på videoen eller følg guiden trin for trin.


Skanda låseservice har altid gode billige tilbud på montering af nye låse Ruko. Ruko kasselås 16monteres på dør, tilbud på billig forsikringsgodkendt lås.


Denne kvalitetslås kræver korrekt montering. Læs derfor anvisningen grundigt igennem før montering påbegyndes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.