fredag den 20. december 2019

Terrazzo blanding

Hej lav-det-selvere Ved nogen hvordan man laver terrazzo cement blanding? Den består jo af cement og små skærver, men hvad. Fliser oven på terrazzo - rundinger i kanten?

Støbning af beton på et i forvejenliggende terrazzo-gulv. Udførelsesteknik af terrazzogulv i København - T P Odorico af 1883. Der bør maskinblandes og tilsættes van ind til blandingen er som grød.


Terrazzolaget blandes og udlægges på følgende måde.

Blandingen udstøbes med en konsistens som grød på et friskstøbt mellemlag af. Nye typer Terrazzo – Forenkler fremstilling – Design med uendelige muligheder. Terrazzo består af en blanding af cement og stenflis af marmor i forskellige farver.


Ofte farves cementen, så den matcher farvespillet i stenene. Terrazzo er et byggemateriale, det er fremstillet af marmorskærver, der blandes med et bindemiddel. Ved tilsætning af vand anbefales det, at lave blandingen i så fed en.


Terrazzo (fra italiensk) er et materiale fremstillet af skærver af marmor, der blandes med et bindemiddel som for eksempel hvi grå eller indfarvet cement. Lys, mørk, rø gul, sort eller en helt særlig blanding?


Der er nemlig ikke to terrazzogulve eller bordplader, der er ens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.