søndag den 22. december 2019

Plast teak til båd

Klik her for at se "DIY med kaptajn Don -Hvordan jeg forbedret udseendet og fornemmelsen af min bå Sådan installeres manipuleret teak på din båd". Kontakt os og få en snak og et godt tilbud på et nyt Flexiteek dæk til din båd.


ISITEEK er en syntetisk teakimitation, der ligner rigtig teak.

ISITEEK har en længere holdbarhed end ægte teak og vil ikke falme og blive gråt over tid. Få vores nyhedsbrev og få tips og råd til din bå læs om nye produkter og vær med i konkurrencer.


Men når man står foran udskiftning af teakdækket, som nu har holdt i år, må man foretage nogle valg. Jeg tror ikke Walsted bådene er beregnet til renovering af almindelige mennesker?

Kunne du også tænkte dig teak dæk på din båd? Vi kommer ud og tager mål og fremstiller en plast skabelon, eller du kan gøre det selv. Køb kvalitetsborde og stole fra vores store sortiment på ShipShop.


V-bådstole, pedistaler, kapokpuder, bordplader og meget mere - billigt og hurtigt leveret. Båden lå i samme hal i Skærbæk, som vores Nauticat ligger i om vinteren. Værftet liger inde med modeller til cockpit til mange både.


Dog kan vi efter tilsendte modeller lave et perfekt teak cockpit til næsten alle både. Edson Teak bådrat - passer på edson konsol - 64cm i diameter.


Vil du selv lave teak på din bå eksempelvis cockpitplader eller på trin, så har vi en komplet guide.

Eller plastik-"grus", som man også kan få til at blande i andre laktyper. Find dit bådudstyr her - Se vores udvalg af maritimt udstyr. Bestil online, afhent i butikken og få rabat på ordren!


På et tidspunkt lavede jeg skotter i en båd af østenfiner, jeg bejdsede. Han har sejlet i mange sæsoner og i de fleste år i både bygget af træ. PlasTEAK og PlasDECK vil være på stande # 5og 572.


Akron, OH, USA: PlasDECK syntetisk teak båd pyntede er ekstremt robust og er designet til at se. Lim Spartel - Polyfilla Plastik Træ - Teak gr. Bærehåndtag både for, bag og i siderne opbevaringsrum.


PHU lim ind under listerne og lagt plastik og. Køb OLIE TEAK L - HEMPEL online hos BAUHAUS. Olie teak l - Hempel Teakolie baseret på tørrende olier med lav viskositet og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.