onsdag den 11. december 2019

Rengøring brændeovn glas

Et råd siger, at en beskidt glaslåge i brændeovnen kan rengøres med aske og. Uren forbrænding i din brændeovn får glaslågen til at sode til. Vedligeholdelse af din brændeovn er vigtigt, da det afspejler sig i.

Glasset kan rengøres med Morsø Glasrens, som påføres, når glasset er koldt. Hvis du een gang har prøvet at have en brændeovn hvor glasset er sodet helt til – og har prøvet at gøre det rent bagefter. Brændeovne holder længst og fyre bedst når de vedligeholdes og rengøres.


Hvis du døjer med tilsodet glas på din brændeovn kan det bl.

Lynhurtig glasrens til pejs og brændeovn. Effektivt middel som fjerner sod fra glasset i brændeovnen. Med tiden bliver glasset i brændeovnen ofte beskidt. Det mest normale er et tyndt askegråt lag, som skyldes fastbrændt aske.


Tips til at undgå løbesod og forslag til rengøring af glaspladen i brændeovnen. Glasset på min brændeovn er som sandblæst indvendigt.


Har skiftet et glas men det nye glas er også blevet sandblæst? Vi har vores fantastiske brændeovn, som vi elsker i denne kolde tid. Det der med at fyrre korrekt er ikke altid det nemmeste, så glasset i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.