fredag den 20. december 2019

Rengøring af marmor sofabord

Marmor er et hundrede procent naturligt materiale med unik farve og mønster. Arbejdsbordet fremstilles af marmor udvundet fra jordskorpen.


Læs med her for at finde ud af, hvordan man bedst klarer rengøring af marmorfliser og får marmor-bordpladerne til at skinne nemt og smertefrit!

Marble er en blød og følsom sten, der kræver de rigtige rengøringsmidler og rengøringsprocedurer at holde det ser skinnende og smuk. Kan rengøringen ikke klares med vand alene, kan der bruges en opløsning med sæbespåner eller brun sæbe. Marmor er modtageligt over for skrammer, skidt og snavs.


Læs også: Hovedrengøring af badeværelset, så det bliver rart og indbydende.

Vedligeholdelse af granit eller marmor bordplader. At holde en stenbordplade I perfekt stan tager ikke mere end minutter om året. Det er vigtigt, at natursten bliver behandlet rigtigt.


Se her hvordan du plejer og vedligeholder natursten som marmor, kalksten, granit og skifer. Rengøring og vedligeholdelse af en marmorbordplade.


Marmor er et naturprodukt som hovedsageligt består af kalk, som er dannet ved højt tryk ved en bestemt. Granit kan rengøres med syreholdige rengøringsmidler og eventuelle.


Marmor er kalksten og tåler derfor ikke syre eller anden form for aggressive og sure. For at undgå, at der trænger fedt og snavs ned i overfladen på marmor, er det vigtigt at overfladen bliver mættet.

Den nemmeste måde at mætte overfladen på er. Marmor er en holdbar, stærk materiale - et godt valg for sofaborde. Slibende og sure rengøringsmidler kan ridse eller etch.


Anvendes til rengøring af håndvaske, badekar, toiletkummer, forkromede og rustfri. Kjærholm Productions producerer Poul Kjærholm, PK, borde og sofaborde. For at beskytte marmor mod nedtrængning af fedt og snavs er det vigtigt at gøre. Effektiv rengøring med kartoffelmel til vinduer, glas og spejle.


Kalk og rengøring af marmor, terrazzo og skiffer. Jeg har købt et hus, hvor badeværelsevæggene er beklædt med polerede marmorfliser. Mit problem er, at den tidligere ejer ikke har været flink. Behandling og vedligeholdelse af Granitplader og fliser.


En marmor bordplade aftørres blot med en blød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.