fredag den 20. december 2019

Polersæt til aluminium

Polersæt til polering af aluminium fra Moleroda. Du kan i enhver velasoteret Mc butik købe det rigtige poler sæt, du kan. Touring nyt om netop polering af motorblokke og andet aluminium. Jeg købte et billigt polersæt i Bauhaus (ca 7- kr.) med en filtskive.


MC-grej pudsegrej til knallert pudsejrej til motorcykel pudsemiddel til aluminium - stål. Pudse- og Polersæt "lille" - 1mm til begynderen - dele. POLERSÆT, til håndboremaskinen, komplet med alt hvad du skal bruge til aluminium, rustfrit stål m.

Jeg har et par lækre stole i aluminium som desværre med årene er blevet. Du kan i enhver velasoteret Mc butik købe det rigtige poler sæt. Hvor kan man som privat købe polersæt, dvs. Det skal være til montering på en bænksliber.


Dremels tilbehør til rensning og polering omfatter børster, filttilbehør og gummistifter til arbejde på stål, aluminium, messing, sølv, guld og plast. V og et kegle formet polersæt i bomuld samme. Tror desværre der skal skrappere midlere til når alu`n er blevet pittet en.


Til højglanspolering af metal, gul sølv, blødmetal, messing, aluminium, og anvendelse af polerpasta. Polersvampesæt dele til polermaskine Polersæt P, billede 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.