torsdag den 19. december 2019

Rengøring af hårdttræ terrasse

Træterrasserne skal lige som andet træværk rengøres, slibes og grundes, inden de er klar til at få den. Træterrasse i hårdt træ er nemmere at vedligeholde.


Effektiv vedligeholdelse af træterrasse kan gøre på flere måder.

Den nemme der skal gøres ofte og den grundige vedligeholdelse, der tager. Vi anlagde i sommeren 20en træterrasse i lærk. Jeg har en mstor hårdt-træ terrasse, som sidste forår var noget grøn af.


Beskidte og støvede terrasser bør først rengøres omhyggeligt og evt.

Hej LDSere Jeg er ved at være færdig med en 1kvadratmeter stor terrasse i Cumaru og i tvivl om, hvordan og hvor ofte jeg skal behandle. Se her, hvordan du sikrer terrassen et langt liv.


En træterrasse der er korrekt behandlet med træbeskyttelse eller -olie, giver. Terrassevaskeren er også rigtig god til den almindelige rengøring af store flader – både vandrette og lodrette. Den er nem at styre ved hjælp af det indbyggede.


Trip Trap Terrasseolie Eksklusiv anvendes udendørs til grundbehandling og vedligeholdelse af nye og tidligere oliebehandlede træterrasser. Produktet er specielt velegnet til træhavemøbler, terrasser, vinduesrammer af træ, hegn, carporte, karme, døre, afhøvlede gulve m.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.