torsdag den 19. december 2019

Planter til skygge indendørs

Her er eksempler på robuste skyggeplanter. Ydermere aftager lyset ekstra hurtigt indendørs. Drømmer du om store, grønne stueplanter der kan pifte rummet op? Guldpalmen (Dypsis lutescens) er en af de populære palmer at have indendørs.


Velegnet indendørs, i udestuer eller udendørs, blot skal den anbringes lyst eller i let skygge. Gødes mini- mum en gang om ugen i sommer.


Find ud af hvilke nemme stueplanter du skal have lige her.

Den trives både i lys og skygge, og om sommeren skal den vandes regelmæssigt, mens den om vinteren blot kræver vand hver. Indendørs planter, som trives glimrende uden for meget pasning. En skulpturel plante, der tåler såvel lys som skygge.


Flotte stueplanter og indendørs planter kan du købe online hos os. Er dine fingre ikke så grønne, som du kunne ønske, så er der hjælp at hente her. Rhode Nissen, som har skrevet flere bøger om. Grønne stueplanter bringer farve og karakter til hjemmet.


Stueplanter bringer en tropisk atmosfære til hjemmet. Bakker har potteplanter i alle former og størrelser og som en ekstra fordel, har de fleste af disse planter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.