torsdag den 26. december 2019

Regnvandstønde sort plast

På PriceRunner kan du sammenligne priser på regnvandstønder. Køb regnvandstønder og regnmålere online til lave priser. GreenIt Regntøndestander - SOKKEL TIL REGNVANDSTØNDE SORT.

En regnvandstønde rummer typisk 2liter, og det gratis vand kan f. Køb REGNVANDSTØNDE 2LITER online på harald-nyborg. Køb og salg af Regnvandsbeholder i Andre haveartikler på DBA.

Juliana regnvandsopsamler - 1liter - Sort. Få gavn af al den regn, der falder, ved brug af en regnvandsbeholder.


Vi har blandt andet egetræstønder samt et stort sortiment af beholdere udført i plastik. Hele brugte whiskytønder og rødvinstønder forberedt til opsamling af regnvand.


Forskellige modeller hvor låget er pillet ud og til nogen regnvandstønder. Regnvandstønde, REGNVANDSTØNDE Platform i kraftig plast til. Den populære regnvandstønde Hyma 3sort,- er populær pga.


Køb REGNVANDSTØNDE 200L GRØN - GREENIT online hos BAUHAUS. Regnvandstønde 200L grøn - Green it Regnvandstønde med låg.

Vi tilbyder en særdeles funktionel 3l regnvandsbeholder i miljøvenligt genbrugs-plast. På grund af regnvandsbeholderens rektangulære udformning tager. Regnvandsbeholder 3liter model Woody 1x 1x cm.


Regnvandsbeholder 2liter model Terra x x 1cm. Køb din nye regnvandstønde her og vær klar til når regnen kommer. Sokkel til regnvandstønde (kraftig plast).


Grøn plast er skiftet ud med lyse kulører og sort look, mens den traditionelle runde tøndeform har fået et ansigtsløft. Bauhaus' regnvandstønder er fremstillet i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.