torsdag den 12. december 2019

Plantekasser på hjul

Se det store udvalg af Espalier plantekasser hos BAUHAUS. Plantekassen der er utrolig nem at flytte.


Plantekasser på hjul er gode til altanen eller terrassen, da de kan flyttes og underlaget kan ånde.

Vi har opskriften på, hvordan du får læ på terrassen: plantekasser på hjul. Hos Haveglad forhandler vi et stort udvalg i højbede på hjul, i mange.


Dobbelt højbed på hjul galvaniseret - cm højde. Plantekumme med hjul lavet i galvaniseret mm metal.

Plantekassen måler L x B x H: 1x x cm. Den øverste kant er bukket i grader med et cm. Plantekassen er lavet af dansk, høvlet og pudset lærketræ - et miljørigtigt valg. Plantekassen er desuden ubehandlet og samlet med.


Hop til Billig sortmalet blomsterkasse med hjul - De fleste plantekasser har nogle smarte hjul, som gør dem nemme at flytte rundt på. Stort udvalg af højebede og blomsterkasser i flere modeller og størrelser på Bilka.


Brug højbed til at plante grønsager og blomster. Køb og salg af Plantekasse i Andre haveartikler på DBA. Find nyt og brugt indenfor Andre haveartikler til billige priser på DBA.

Hjulene er alle ens som vist på billedet. Hop til Simpel plantekasse med hjul - Denne simple plantekasse med hjul fås enten med en hvid eller sort grundmaling. Flere plantekasser fås med hjul på, så du kan flytte dem rundt, indrette og pynte haven forskellige steder fra. Når du planter op ad et plantehegn, skal du huske.


Plantekasser Hjalmar i sort med hjul 160x40x36cm. Plantekasser Hjalmar i grå antracit, på hjul, 160x40x36cm. Blomsterkasse til krydderurter; blomsterkasse på hjul; bred blomsterkasse; blomsterkasse detalje; firkantet blomsterkasse; PLUS Blomsterkasse grå.


Bundt salg af Blomsterkasse grundmalet sort inkl. Plus Blomsterkasse CUBIC 87x50x45cm med stålhjørner og hjul. Hos Lundhede finder du et stort udvalg af højbede i pallerammer med og uden hjul.


Plantekasser på hjul er praktisk, hvis du gerne vil flytte rundt på dine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.