mandag den 12. august 2019

Pinjebark eller dækbark

Så kan dækbark eller flis være et godt alternativ til lugejernet. Sidst jeg var i Jem Fix kunne man få en sæk pinjebark til kr.


Så nemmerli' der var tilbud idag i Jem og Fix - liter dækbark eller liter pinjebark - og hvad er forskellen i brugsværdi?

De to barktyper, Pyntebark og Dækbark, har begge en god effekt mod ukrudt. Dækbark er almindelig gråbrun gran- og fyrrebark sorteret i passende størrelse.


Hvad er bedst at bruge, træflis eller dækbark? Flere og flere danskere dækker deres havebede med barkflis (eller dækbark). Flisen gør det nemmere at holde have, da den forhindrer det meste ukrudt i at. Barken er svag rødlig og ligger godt fast på arealer hvor der er meget vin eller på skrænter.


Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på Dækbark. Træflis benyttelse i stor stil i haven som afdækning under træer, buske eller hække. I dette bed er der leget med træflis og dækbark. Hvis man dækker jorden med planter eller andet, så lyset ikke slipper igennem, så slipper man for procent af.


Det er ofte pinjebark af en meget grov med flot kvalitet. Jem og Fix sælger det tit til poser for 1kr. Men ellers skal du enten have fat i en vognman et savværk eller muligvis en grusgrav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.