fredag den 9. august 2019

Opfriskning af fuger i badeværelse

Krakelerede mursten eller puds, der skaller af ydermuren, er skader, der kan opstå efter hulmursisolering. Nem rengøring af fugerne på badeværelset: Sådan gør du!


Misfarvede fuger på badeværelset kan skyldes så forskellige ting som kalk, snavs og skimmelsvamp, og her hjælper vi dig med at få fugerne så. Dette trick til at holde fuger i badeværelset rene er så forrygende enkelt, at vi grinede, da vi så det.


Afkalkning af fliser og klinker på badeværelset. Det er vigtigt at alle fuger bliver helt våde inden du starter.


Badeværelse og køkken trænger eventuelt til en rengøring af fuger mellem fliser.

Fugerens: Sådan renser du nemt, hurtigt og effektivt fugerne mellem dine klinker. Fuger i fx badeværelser kan let blive så grimme og beskidte, at de ikke kan rengøres tilfredsstillende. Sorte fuger på badeværelset kommer af skimmelsvamp.


Det ser ikke pænt u og det er heller ikke godt for indeklimaet eller din sundhed. Se hvordan du let fjerner skimmelsvamp fra dine fuger på badeværelset. Det tager under minutter med handsker, klorin og en gammel tandbørste!


Læs også: Afkalkning - Sådan fjerner du kalk i køkken og bad. Er man stærkt plaget af skimmelsvamp, sorte pletter i fugerne, så nytter hverken den lette eller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.