fredag den 2. august 2019

Keramisk isoleringsmåtte

Keramisk isolering er velegnet til ovne, som skal kunne holde på varmen over en længere periode. Det kan modstå varme op til 12grader uden at smelte eller falde sammen.


Keramisk fiber – Keramisk fiber (måtter, plader og papir) har ud over de gode isolerende egenskaber, en relativ god rivefasthed som gør det velegnet.

Det kan modstå varme op til 12grader uden at smelte eller. Keramisk fibermåtte til isolering af kuplen, l: mtr. Klik på billedet og læs om sikkerhedsforeskrifterne ved arbejde med keramiske.


Vi forhandler keramisk uld af top kvalitet.

Blanket, filt, matta, nålfilt eller lösull i olika kvaliteter såsom keramisk fiber, glasfiber, stenullsfiber, Superwool, Superwool Plus, Superwool HT, Cerachem. Glas- og keramiske produkter er ideelle til tætning og isolering ved meget høje temperaturer. Vi har et stort standardprogram som omfatter produkter i form.


Insulfrax S Blanket er et keramisk isoleringsmateriale til højtemperaturområder.

Forside Teknisk isolering Pude-isolering Keramisk uld. Hvis du selv får lyst til at bygge en pizzaovn, kan du købe ildfaste sten, ildfast mørtel og keramisk isolering af os.


Persolit tilbyder isolering af turbiner med to forskellige løsningsmodeller, sprøjteisolering eller keramisk uld med alutrådvævsmåtter. Som en del af vores rådgivning og ydelse til vores kunder sælger vi også. Glasarmeret filt-isolering; Keramiske sten og plader; Grafit-filt og plader.


Guard Board Dual 93'Fire Board Single brandplader og afsluttes med en fuge. Vores isoleringsløsninger er typisk glasfiberprodukter såsom glasbændel, glasklæde og glasnålefilt.


Mineraluld – Diverse Rockwool og Isover produkter; Keramisk isoleringsmateriale til høj-temperatur isolering; Sandwichpaneler med kerne af mineraluld. Isolering er et af de første skridt, på vejen til en billigere varmeregning. Produktet er et keramisk produkt lavet af ler, der bliver brændt i en ovn, hvorefter.


Keramisk lågeisolering til nederste fyrlåge på ATMOS brændefyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.