fredag den 2. august 2019

Kantfræser til græs

Helt konkret lød efterspørgslen på en kantfræser, som hurtigt og effektivt kunne lave en lige kant på græsarealer. Med den specelle kniv vendes græsset, så det er let at fjerne.


Se det store udvalg af Græs tilbehør hos BAUHAUS.

Derefter er der klar til at blive efter sået med græs. Denne vertikalskærer, er udstyret med et solidt, UV resistent polypropylen kabinet samt et ergonomisk. EN MASKINE SOM VIRKELIG SLÅ GRÆSSET GODT I STYKKER OG SPREDER DET.


Hvis du skal fræse meget i græs og hård jor anbefaler vi oftest en TX eller Vision havefræser.

Skal du fræse en græsplæne op eller arbejde i meget hård jor. Bosch produktrådgiveren finder du den optimale græstrimmer til dine behov. Hent også vores tips tricks om plænepleje – for en grøn og sund græsplæne. Turen gik i sidste uge til Horsens hvor vi klippede våd og lang græs med resultatet helt i top.


Alle produkter; Skov; Græsplæne og have; Support. ScadiEdger, Model GX27 det er en stubfræser og kantfræser Den er fra. Fordi han holdt stædigt fast ved den og livet, når han slog græs i. Jysk Maskincenter - din professionelle partner Massey Ferguson 15Ransomes Parkway 2Kompakt traktor, årg.


Græs, stier, veje, autoværn, snerydning, genbrug, rottebekæmpelse og.

Sidste sommer lancerede firmaet kantfræseren Pro Cut, der laver lige kanter på græsplænen og i samme arbejdsgang fræser de afskårne tørv. Etablering af vildtremiser - Såning af maj.


Så bliver græsset og buskene og murværket flittigt brugt til ”pissoir”. Det tætklippede græs, så blødt som dit karseklippede hår. Manden med kantfræseren som en geigertæller.


Lørdagen havde gjort hele huset rent, klippet græsplænen og kantfræset den tillige og vandet både rosen-bedet og de Rhododendron-bed. Vi lejede en firehjulstrukket traktor til.


Lang standtid: metalklinge muliggør klipning af græs og tyndt krat. Bosch Kantfræser mm, Dmm, L 2mm, G mm. Afmontér tændrørskablet og hold det væk fra tændrøret, før du fjerner græs fra.


Fræsere, kantfræsere og rotorplæneklippere anvendes ofte under meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.