tirsdag den 6. august 2019

Kelim puder

Vores flotte kelimpuder er syet af vintage kelimtæpper, der bliver klippet ud til kelimpudebetræk. Vi håndplukker kelim tæpper og kelim puder til det moderne hjem med den nordiske farveskala og skandinaviske indretningsstil for øje.


Men kærligheden til kelim, er dog kommet igen, både til tæpper og puder.

Modsat i Marokko er kelimprodukter vanvittigt dyre herhjemme. Marrokanske gulvpuder, store (x 75) marrokanske kelim gulvpuder. De er meget dekorative og kan bruges af børn.


Kelim - Unikke Store Pude Betræk Kan Også Brugses Som Gulvpuder. KelimUnikke Store Pude Betræk Kan Også Brugses Som Gulvpuder. Jeg er og har altid været vild med kelim og naturfarver.


Trendcarpets kelim-puder kommer fra en række.

Vi viser her et bredt udvalg af vores smukke kelims, rosentæpper og puder fra: Tyrkiet, Ruslan Moldavien og Morokko. Fås i flere forskellige farver og mønstre. Puderne er lavet i 80% uld og 20% bomuld. Mål: x cm Pudefyld: Fjer og dun OBS: Må.


Kelimpuder, alle unikaer, syet af gamle tæpper fra Anatolien, x cm, 4kr. Kelimtæpper, gamle, håndvævede også fra Anatolien. Jeg har jeg haft mulighed for at mærke på den, og kvaliteten er heldigvis ikke så grov som nogle af kelim puderne jo er, så den kan bruges til. Kelim cushion i uld designet af Ferm Living.


Kæmpe udvalg af puder, tæpper og plaider fra Ferm Living. Smukke Kelim Puder pryder Ferm Living, og vi er helt vilde med deres udtryk. De er lavet af 80% uld og 20% bomul hvilket giver dem et smukt, men også.


Trendcarpets kelim-puder kommer fra en række orientalske lande, men mest fra Tyrkiet, hvor kelim handles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Kelimpuder i flere forskellige størrelser og farver med priser fra 34- inklusiv fyld af andefjer. Puderne er lavet af antikke tyrkiske kelimtæpper. Giv dit hjem et nyt pift med en af vores dekorative puder.


Denne pude er lavet af 80% uld og 20% bomuld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.