tirsdag den 6. august 2019

Kelim løber

Lige nu med NEDSATTE priser, på kelim tæpper. Se vores store udvalg af løse tæpper og spar. Kelim-tæpper fra Afghanistan er kendt over hele.


Løber, KELIM, b: l: 30 FLOT KELIM LØBER i lilla farver. Håndplukkede kelim løbere til de skandinaviske hjem fra bl. Tæpper i kelim er meget udbredt i Sverige og nogle af de kelim tæpper vi fører kommer fra svenske.


Se vores udvalg af mange forskellige typer tæpper i kelim her! Hos Nain Trading får du fantastiske Kelim tæpper – håndknyttede og i forskellige farver og former. De fine Kelim-tæpper er et oplagt valg i stuen, da de er fremstillet i 1% ul. Acton er en serie af Kelim-tæpper, som har dæmpede, smukke farvetoner og.


Pyrot, beautiful old kelim, 195x135cm years kr. Lille MANISA løber 068x054cm app years kr. Varenummer: LLagerstatus: Ikke på lager.


Det orientalske kelim-tæppe væves for det meste af nomader, og det har mange anvendelsesområder. Hvis du hænger tæppet på væggen, får du en orientalsk. Senneh Kelim løber, prydet med klassisk gentagelsesmønster på blå bund.


Kelim tæppe med grønne, pink og gule indslag mod gul bund. Unika designet Kelim, Bouja Beduin og Boucherouite tæpper. Stort udvalg i kelimtæpper samt boucherouite tæpper - besøg markwaldorf. Kelim tæpperne er alle nøje udvalgte i Tyrkiet.


Gulvløber Design Aspegren Denmark Strada kelim 80x1findes i mange størrelser design og farver og i forskellige materialer og vævninger find gulvløber her. Gulvtæppet er vævet i en 85% uld og 15% bomuldskonstruktion.


Gulvtæppet er konstrueret i en tætvævet kvalitet, hvilket gør gulvtæppet. Store tæpper afgrænser siddeområdet i stuen, løbere gør dine skridt i entréen.


PERSISK KELIM GASHGAI tæppe, fladvævet, håndlavet Længde: 2cm. Gulvtæppet er konstrueret i en tætvævet kvalitet, hvilket gør gulvtæppet utrolig slidstærkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.