onsdag den 14. august 2019

Køb mursten

Mursten – en rektangulær enhed af ler, sand og vand. Opskriften er simpel men mulighederne mange. Køb Mursten fra Strøjer Tegl online - Altid billige priser på.

Her er røde, gule, grå og hvide tag- og facadesten til salg. Se det store udvalg af brugte mursten og tegl her. Facademursten findes som blødstrøgne mursten og maskinsten.


Facademursten findes i den klassiske røde eller den gule farve.

Bygma forhandler mursten og blokke i den bedste kvalitet. Vores sortiment dækker alt fra eksklusive blødstrøgne mursten, håndstrøgne mursten, reducerede mursten til serieproducerede maskinsten. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten. Mursten og overliggere vi har et stort udvalg af mursten leveret direkte til døren - køb på BygMax.


Køb og salg af Mursten i Andre byggematerialer på DBA. Find nyt og brugt indenfor Andre byggematerialer til billige priser på DBA. Stort udvalg af Mursten til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Alle vores maskin- og blødstrøgne sten kan produceres i mm (2x x mm).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.