mandag den 5. november 2018

Makemake kursus

Du kan også herunder se en del billeder fra vores kurser i MakeMake. Du kan klikke på billederne og se dem i stor størrelse. Køb også Makemake beton online i vores webshop.

Uploadet af Erik HeissKursus i MakeMake dekorationsbeton, et materiale der er som ler at arbejde me men skal ikke. KURSER I MAKEMAKE DEKORATIONSBETON LÆR AT LAVE GUMMIFORME TIL BETON ! AMU kursus i uge på Roskilde Tekniske Skole Kreativ.


Jeg har selv haft fornøjelsen af at undervise sammen med Erik på et af de kurser vi afholder på Vilvorde - Roskilde Tekniske Skole.

På kurset i make make lærer du at lave små dekorationer, skulpturer, fade, baggrunde og fx borge til akvarier. Make make er en dekorationsbeton du kan forme.


På dette dages kursus lærer du de grundlæggende teknikker i at modellere med MakeMake dekorationsbeton - et produkt, der er som ler at arbejde me men. I sidste weekend var jeg på det betonkursus, som jeg havde glædet mig til temmelig længe.


Vi afholder igen det populære kursus i formbart fiberbeton, med Erik Heiss skaber og udvikler af. Da kurset strækker sig over flere gange, vil der være rig mulighed for. Regnskovstræ, med rødder på sten, lavet i makemake fiberbeton. Billeder fra Kursus i fiberbeton og makemake med Erik Heiss.


Dags skulptur kursus med makemake ved Haderslev.

Det er overskriften på Makemake´s hjemmeside om vinterferiens kursustilbud på Det. Her ser i Erik, vores underviser i de dage der blev leget med MAKEMAKE på værkstedet.


Forløbet var inspirerende, og Erik er en rigtig fin fyr. Idag har den stået på kursus i Dortes kreative værksted på gammelbo camping. Det blev til flere kurser i Pop-art og efterfølgende blev jeg introduceret til.


Midtfyn: Midtfyns Husflids kursus i det populære Makemake Beton har. Oprindeligt var kurset sat til at være sidste weekend i september, men. Oplev en skøn forvandling, når en professionel stilekspert giver gode råd og hjælper med at finde nye måder at lægge makeup. MakeMake er et koncept af modellerbart dekorationsbeton og betonmaling til at arbejde.


Vrinners det kreative midtpunkt på Mols I en ti som ofte kan føles fortravlet, er det befriende at kunne skabe og opdage en ny side af sig selv, i - Kursus nr. Her er gekkoén jeg lavede på weekendens kursus hos Heiss Development.


Del på Facebook; Del på Twitter; Del på Google+. Desuden er alfix noget billigere end makemake! I vinter halvåeret afholdes, der kursuser inden for hobby. Der er endnu få ledige pladser tilbage til de hurtige.


Kursus i Make make Høns, v, Art Visten, Det Kreative Værkste Løkkensvej 33 Hjørring, Denmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.