fredag den 26. oktober 2018

Stentang til minigraver

Sælges: Fabriksnye Minigraver Stentang for minigraver Tilføjelse Stentang for 1500kg minigraver. Birkehegnet Næstved af Entreprenører Tommy og Michael Sørensen.


Hurtig justering af gribedybde; Hjul der kan.

Med tang til lægning af fliser - vandret. Monteres på minigraver samt større gravemaskiner. Stort udvalg af mange mærker som Bosch, Braun og DeWalt.


Bliv klar til dit næste Gør-det-selv-projekt.

Køb og salg af Minigraver som både nyt og brugt på DBA. Stentang til minigraver Billig fragt - Lynhurtig levering. Alsidig tang til mange af byggeriets løfteopgaver.


Nogle kæber (som vist her)kan vendes og dette forøger tangens spændeområde med op til. Så er det slut med tævepatter og en sæk, der hænger ud over bæltet! Gourmet-kok, Thomas Rode fra Kong Hans Kælder, fortæller dig om sin kostomlægning.


Anvendes som ophæng i og tilslutning til minigravere, frontlæssere og forskellige former for entrepenørmaskiner, som har x hydraulisk udtag. Tags: hydraulik, hydraulisk, kantsten, minilæsser, tang, tilbehør.

Hos Rudersdal Have Park finder du en Bobcat Eminigraver til leje. Andet tilbehør: stentang, grubetan borehammer. Minigravere til salg fra hele Danmark, du kan også sælge ved at indrykke annoncer, køb eller sælg minigravere online på IndustriBasen. Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte anleggsmaskiner.


BSV element tang til håndtering af elementer på op til 7Kg​. BSV multi justerbar tang til håndtering af forskelligartede beton elementer.


Blokløfteren, der bruges til at håndtere Mammut blokkene består af en tang, som. Drejehoved endeløst Monteres på minigraver samt større gravemaskiner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.