torsdag den 18. oktober 2018

Fjernbetjening sender modtager

Find din nye trådløs sender og modtager hos os. Vi har et stort udvalg af trådløs sender og modtager til gode priser. Der er desuden stk IR modtager-øje så IR extenderen kan placeres utrolig.

IR-enhed som kan modtage signaler fra fjernbetjeningen og sende disse til. Trådløs fjernbetjening, modtager med relæer og fjernbetjeninger. Med infrarød forlængelse til kontrol af det tilsluttede udstyr med den originale fjernbetjening.


Jeg mangler en lille sender og modtager i stil med dem der sidder i en trådløs ringeklok.

Er der nogle der ved hvor man kan skaffe dem. Senderen, som nok ikke skal være større end en lille fjernbetjening, skal sende et trådløst signal 1meter eller mere, som er unikt, således at.


Intelligent fjernbetjenings sender og modtager til indbygning i eksisterende fjernbetjening i UFO design! Maximum ekstra sender til IR fjernbetjenings-forlængersystem. Med Nikons trådløse modtager WR-Rog trådløse sender WR-Tkan du styre vigtige kamerafunktioner på afstan også selvom der er genstande mellem. En infrarød fjernbetjening fungerer præcis som en 'lommelygte' der sender lysglimt.


Inde i apparatet der skal betjenes, sidder en IR-modtager, der er specielt. V 10A 315MHz trådløs fjernbetjening switch Kanal sender og modtager.


Indledning: 220V multifunktionelle læring controller kanal output, relæ.

DC 12V 315MHz Kanal trådløs fjernbetjening switch sender og modtager. Instruktion: Kontrol bord er kompakt, Mstatus, at relæet er tændt med. Model RCM der består af en modtager og en 2-kanals, trådløs, håndholdt enhed til at.


RCMTX Ekstra 2-kanals trådløs sender til radio fjernbetjening. Telecrane knaps sender med start knap og nød stops magnet.


Der medfølger Instruktions bog og fjernbetjening, Derudover er der en modtager boks som passer til Fjernsynet, Mærke AGK model DVB-T MPEGSet Top Box. A (10A vedvarende) relæer som kan sættes til enten kip.


Leder du efter billige Opgrader dele online?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.