torsdag den 18. oktober 2018

Filt væg

Skal du fornye dine vægge med en glat pæn struktur, så er glasfilt perfekt. Se hvordan du selv kan fixe glasfilt til dine vægge. Det er enkelt og ligetil, og næsten alle kan være med i denne.

Sådan sætter du glasvæv, miljøvæv og glasfilt op på nye og gamle vægge af beton, gips og puds. Lav usynlige samlinger og skarpe hjørner. Opsætning af glasfilt - Sådan sætter du glasfilt op!


Læs denne forklaring med billeder, om hvordan du opsætter glasfilt på dine lofter og vægge.

Opsætning af filt Flotte, rene vægge uden ujævnheder og flossede kanter – det vil de fleste af os gerne have i vores stue eller andre steder i. Forgrundet, grundet og ugrundet filt og væv til den rette pris. Bruges ofte til lofter og vægge der er fuldspartlede eller ved gips hvor der er spartlet samlinger. Du kan koncentrere farver og mønstre på en enkelt væg, hvor tapetet fungerer som en dekoration i sig selv, eller du kan tapetsere.


Til opsætning af væv og filt skal du bruge følgende: Sadolin Vævlim; Sadolin Grunder - Glasvæv; Hvis væggene skal forbehandles, skal du bruge Sadolin Puds. Få vejledning til hvordan du spartler, opsætter filt eller væv og maler dine vægge i enten opholdsrum eller vådrum. Projektet har en sværhedsgrad på ud af 5.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.