onsdag den 2. august 2017

Falstagsten tegl

Vores brede udvalg af tagsten i ægte tegl omfatter alt fra klassiske røde tagsten til tagsten med farvestrålende engober og glasurer. Dybe falstagsten ligner på taget en traditionel vingetagsten, men systemet af false sikrer, at tagstenene ligger helt tæt sammen.


Smukke og uforgængelige tagsten i karakteristiske farver og former.

Højslev tagsten er udviklet til hårdt klima og brændt ved 10grader. Dantegl Nova falstagsten er en formpresset tagsten, der er forsynet med en side- og en topfals. Med tegl på taget får du masser af muligheder.


Uanset om du vælger klassiske glaserede falstagsten eller arkitekttegl til din bolig får du et bredt udvalg hos.

Hos Nettrælasten har vi et stort udvalg tagsten i tegl til gode priser. Se hele vores udvalg af tegltagsten og bestil allerede i dag! Hvis du er på jagt efter tagsten til dit hus, finder du en række forskellige former for tagsten hos Bygma.


Vi fører fx sortglaseret Nibra teglsten og naturrød teglsten. Find netop den mursten, tagsten, beklædningstegl eller belægningsklinke, som du skal bruge til dit byggeri.


Hop til Hvad kendetegner tagsten af tegl? Tage af tegl har været kendt i Danmark siden 1100-tallet, hvor mange kirker, slotte og herregårde fik.


Derfor er dit valg af tagsten en vigtig beslutning - som skal matche arkitektur, smag og byggestil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.