mandag den 31. juli 2017

Ledningskanal plast

Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af kabelkanaler. Kabelbakke med klæb, som anvendes til opsætning som fodliste eller på væggen til at.

Forside » Elteknik » Føring, rørmateriel og befæstelse » Kabelkanaler lister » Ledningskanaler slidsede ». Vi kan levere alt i kabelskjulere, føringsveje, kabelkanaler, gitterbakker, ledningskanaler, klisterkanaler samt tilbehør, køb Rehau kanaler, Tehalit kanaler, Obo.

Jeg havde bare et problem – indgangskilden var i soveværelsen – routeren i stuen. Til formålet har jeg valgt en “helt almindelig” kabelkanal – i hvid plast. Til dette formål skal anvendes en ledningskanal.


En kabelkanal er lavet af plast og er med låg, og fås fra 10mm. M 11x9mm - køb online på EL-SUPPLY ELEKTRONIK. Stort udvalg af Kabelkanal Plast til billige priser.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Med hul til skrue og dobbeltklæbende tape. Kabelkanal 4635 x mm, m, stk. Ledningskanalerne er til alle applikationer med 8-eller 4-mm mellemrum i blyfri og.


Kjellsortering, Populäraste, Senaste inkommet, Titel A-Ö, Titel Ö-A, Pris stigande, Pris fallande. Ledningsholder, Til ovalt plastkabel, stk.


SEGMA ledningskanaler fra Planet Wattohm er et unikt patenteret produkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.