fredag den 15. juli 2016

Glaseret skinke på grill

Glaseret skinke er ikke lige traditionelt sommerma men ledsaget af 2. Glaseret hamburgerryg med flødekartofler og kogte. Glaseret herregårdsskinke med kartoffelsalat og.

Skinke i grill får en vidunderlig smag med denne glasering af whisky, og når du tager den ud af grillen ved en en kernetemperatur på præcis 68. Dette er grill-heaven for alle grill-Bills, der vil vise, hvad de kan med ilden!


Har du en rotisserie, er det oplagt at bruge den, men det er ikke absolut nødvendigt. Grillet glaseret skinke med grov grøntsagsmos.

Jeg havde jo fødselsdag sidst i marts og fik aldrig skrevet et indlæg fra den dag. Jeg har en ´fest´ skinke på kg som jeg ville grille og glasere i min WSM, til min datters års fødselsdag på fredag. En lækker klassisk glaseret hamburgryg men lavet på grill. Kan man skaffe en rigtig skinke eller hamburgryg der ikke har været igennem en masse forarbejdning, så er resultatet med garanti langt langt.


På med hamburgerryggen og så ellers ud i grillen ved 1grader. En tradition glase til glaseret hamburgerryg består af dijonsennep og brun.


Har lige lavet en skinke på min OTG 5 den skal have en times tid pr kilo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.