mandag den 16. august 2021

Xl proff køge

Derfor er service i ordets bredeste og bedste forstand også altid i centrum i XL-BYG CF ProffCenter. Vi er her for at give vore professionelle kunder den bedst.


Salgsdirektør Frank Bøgelund Mobil: 206380.

XL-BYG BYGGECENTER henvender sig til det private marke mens XL-BYG PROFFCENTER henvender sig til håndværkerkere, industri, landbrug og øvrige. XL-BYG PROFFCENTER - Håndværkerens totalleverandør.


Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

XL-BYG Butikker i Køge - Åbningstider, telefonnummer og adresser. Gammel Køge Landevej 515-526København. Besøg SJEB i Køge, hos XL-Byg (proff-center).


Her kan du altid se og afprøve det nyeste tøjudvalg samt tage en dialog omkring specifikke ønsker. De fleste tømmerhandlere i XL-BYG har både et BYGGECENTER og et PROFFCENTER. Kontaktinformation på XL BYG-Tømmergården Køge, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.


Inden i den store trælasthal finder du vores helt nye proff-center på 6mi. XL-BYG CF Køge sætter ekstra fokus på kundeservice med udvidede.


Proff-afdelingen holder åbent alle hverdage mandag-fredag kl.

Vi søger frisk intern sælger til vores håndværkerbutik for professionelle kunder i CF Køge. Klavs Christiansen, sælger i PROFFCENTER butikken, er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.