onsdag den 4. august 2021

Xl byg vorup avis

Vorupgruppen består af selvstændige jyske tømmerhandlere med byggecentre i Vorup (Randers), Hadsten, Ryomgår Hadsun Thorsø, Mariager, Farsø. XL-BYG PROFFCENTER - Håndværkerens totalleverandør.


XL-BYG dit online BYGGECENTER med tusindvis af byggevarer.

Skandinaviens største byggecenterkæde med over 250. Læs ugens tilbudsavis fra Xl-byg på Tilbudsugen. Se de spændende jobmuligheder hos XL-BYG Vorup Tømmerhandel.


Tilbuddene i avisen kan købes af alle, professionelle og private - men husk at alle.

Salgsklar og inspirerende butik med høj standar hver dag; Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m. De har det ikke kun i navnet hos XL Byg i Vorup. Forretningen er nemlig alt andet end lille og kan - målt på antallet af kvadratmeter under tag. XL Vorupgruppen med base i Randers har overtaget. Og XL Byg Gadeberg, der har over 1års historie i Hadsten, forbliver i. XL-BYG dørene op i forretninger fordelt over hele landet og Danmarks største og stærkeste.


Arbejdernes Landsbank Randers; AL-bank, XL-BYG Vorup, Randers Amtsavis og Randers Freja Atletik og Triathlon indbyder for 43. FARSØ: Det er Vorup Tømmerhandel i Randers, der har overtaget Arnold.


Vorup Tømmerhandel er en del af XL Byg, der fik en aftale i stand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.