fredag den 30. juli 2021

Xtraproff træbeskyttelse

Vandig heldækkende træbeskyttelse med utrolig lang holdbarhed som giver en vejrmodstandsdygtig overflade. Alkydbaseret træbeskyttelse som er anvendelig til farveskifte.

Træbeskyttelsen fremhæver træets struktur men skjuler åretegninger og giver træværket god. Dine fordele ved tilmelding er at du modtager et nyhedsbrev kun for håndværkere, nyheder om konkurrencer, spændende.


Beskyt dit træværk med træbeskyttelse i topkvalitet fra XL-BYG.

Stort udvalg, lave priser og hurtig levering fra hele Danmarks online byggecenter. Super slidstærk gulvlak, især velegnet til lakering af lyse trægulve. Kan også benyttes til overfladebehandling af pudsede vægge for at bevare det rå look. Brand XTRAPROFF Træbeskyttelse Heldækkende SORT - Spand a liter.


Xtraproff Heldækkende SORTMængde: spand med liter.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af træbeskyttelse heldækkende. PP Træbeskyttelse Heldækkende - oliebaseret.


Der findes mange forskellige træbeskyttelsesmidler på markedet; lige fra gennemsigtig til heldækkende træbeskyttelse, der kan minde om maling. Xtraproff Cementmurmaling er en indfarvet, fugthærdende pulvermaling på cementbasis. Xtraproff Cementmurmaling findes i farver grå og skagengul.


XTRAPROFF AKRYL 3ML En højkvalitets akrylfugemasse som er velegnet til. Udfyld formularen og send til dine venner.


På vores anlæg i Sege uden for Malmø, som er Nordens største, udvikles og fremstilles maling, lak, spartel og træbeskyttelse til forbrugere og professionelle. Sikrer en ensartet bund for viderebehandling med XtraProff Træbeskyttelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.