fredag den 16. oktober 2020

Windoor altan

I år glæder beboerne i andelsboligforeningen AB Rønnebærgaarden sig ekstra meget til juleferien. De kan nemlig nyde julefreden fra nye altaner fra Windoor. Windoor er Danmarks førende leverandør af glasinddækninger til altaner. Windoor altan, er et gennemtænkt dansk design med mere end års erfaring.


Vi har mere end års erfaring og er førende leverandør i Danmark på glaslukkede altaner. En altan lukket med glas er ikke blot en investering i flere kvadratmeter. Ifølge seniorforsker og civilingeniør Kim B.

Windoor System 8anvendes til glaslukning af eksisterende altaner. Systemet er velegnet til altaner, der er monteret udvendigt på facaden og til altaner trukket.

Udarbejde projektforslag, budgetpriser og tilbud til altan- og. Deres nye glaslukkede altan er et uopvarmet uderum. Windoor er Danmarks førende leverandør af glaslukninger til altaner.


Når du køber en Windoor altan, får du et gennemtænkt dansk design, samt mere end 25. Glas- inddækningen medfører, at lejligheden får et energitilskud i form af solvarme. Windoor Danmark har alt indenfor altaner - både åbne og altaner lukket med glas. Med Windoor får du en samarbejdspartner, der er en af de førende i Danmark.


Dette gøres med specialbeslag fra leverandøren af altanlukningselementerne (Windoor). Bestyrelsen foreslår udskiftning af foreningens altaner samt, hvor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.