mandag den 19. oktober 2020

Værktøjsskab på hjul

TB0Værktøjsskab på hjul med låger der kan låses. Værktøjsskab på hjul Se billedet i fuld størrelse. Værktøjsskab på hjul med store og mindre skuffer.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af værktøjsvogn Byggeri tilbehør. Med hjul og låsesystemForstærket stålkonstruktionPulverlaker. Dette opnår du med et værksteds skab fra Jysk Lagerteknik, idet du kan finde et i den rette størrelse og form hos os. Roll Cab, Double Bank, Drawers, Re MASTER serie.


Klik på billedet, for at se et større billede, Roll cab på hjul, med skuffer i HERITAGE serien. Beskrivelse: Se billeder af et KRA41skab her. Klik på billedet, for at se et større billede, Roll Cab, Double Bank, Drawers, Re MASTER serie. Værktøjsskab på hjul med indhol vinkelsliber + luftnøgle + div værktøj.


Mobilt værktøjsskab af perforerede plader. Vognstellet har fire svingbare hjul med bremseanordning. Værktøjsskab på hjul med låger der kan låses.


Solid og stabil skab perfekt til værkstedsbrug. Letløbende hjul, med mulighed for at bremse; Vognen kan aflåses.

Buy Bott Værktøjsskab, aflåselig, Gulvmontering, Med Hjul, 9x 6x 650mm 40402035. Kabinetter og skabe online from RS for next day delivery.


Køb, salg og leje af nyt og brugt: Værktøjsskab, På hjul m. Inderholder 1forskelige dele kvalitets værktøj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.