fredag den 16. oktober 2020

Værelses inspiration til små værelser

Hvis man bor i en lejlighed med små rum – måske endda også med skråvægge, så kan pladsen ofte virke klaustrofobisk. Det handler lidt om at narre øjet, når vi skal indrette små rum.


Find og gem idéer om Små Soveværelser på Pinterest, hele verdens idékatalog.

Ti gode tips til hvordan du skal indrette et lille værelse, så det ser større. For små hjem og for mange ting får os til at købe eksterne pulterkamre.


Muligvis inspireret af sin far, Fred Trump, der nogle gange optrådte som 'mr. Få inspiration til small living med spændende løsninger i små hjem.

Sådan får du værelser i en bolig på kun m- Billede 1. Se hvordan du indretter små rum og undgå mangel på plads! Rummet føles autentisk og endda større, hvis du følger disse råd til indretning. Det er nogle meget inspirerende billeder til indretning.


Lidt fra min stue indretning boligindretning kreativt design interir inspiration. Fru Bruun er en boligblog med fed moderne indretning af små rum. Stedet for inspiration til multifunktionelle møbler og smarte ting til din bolig.


Så ved at montere skinner, kroge og små hylder på væggene kan du meget bedre. Læs også: En 5-værelses lejlighed på kvadratmeter.

I mit værelse vil jeg gerne have, at der er fokus på mit minikontor og mit sofahjørne med alle puderne. Selvom indretningen er meget enkel, skal der være plads til små ting med.


I Friederikes eget 'værelse' er der plads til garderobe, opbevaring. Inspiration og idéer til møbler og boligindretning. Hvem bruger mest tid på sit værelse – du eller din teenager?


Hvis I har andre gode løsninger og idéer til indretning af små lejligheder, så er. Translation: Living in a studio or small apartment is not exactly ideal, but luckily, with.


Der er så meget inspiration at komme efter herinde jo! Er rummene er små og kvadratmeterne for få, skal du nogle gange være ekstra kreativ for at få det meste ud af din bolig. Se galleriet med soveværelser og bliv inspireret til indretningen af dit soveværelse.


Giv dit værelse en makeover, så det igen bliver superlækkert at hænge ud. Hvis du mangler inspiration, kan du prøve at tjekke forskellige. Faktisk får vi allerede nøglerne om små to ugers ti og så begynder det helt store.


Jeg drømmer om et lyst værelse med højt til loftet, hvidmalede gulve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.